Lot: 1

Current Price: 350 TL Starting Bid: 350 TL Estimated: TL Losing Winning

Antika Pirinç ve Metal Bilateral Posta Terazisi. Çalışır durumda, iyi kondüsyonda

Yükseklik: 21 cm Genişlik: 14 cm. Posta terazisi 1930'lu yıllardan bilateral (çift) terazili sistemdir. Ön tarafında bilateral damgalı, arka tarafında Flour Leuven markası vardır. Üst terazi 500 gram, alt terazi 100 gram ağırlık ölçmektedir.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Antika Pirinç ve Metal Bilateral Posta Terazisi. Çalışır durumda, iyi kondüsyonda-Yükseklik: 21 cm Genişlik: 14 cm. Posta terazisi 1930'lu yıllardan bilateral (çift) terazili sistemdir. Ön tarafında bilateral damgalı, arka tarafında Flour Leuven markası vardır. Üst terazi 500 gram, alt terazi 100 gram ağırlık ölçmektedir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Antika Pirinç ve Metal Bilateral Posta Terazisi. Çalışır durumda, iyi kondüsyonda-Yükseklik: 21 cm Genişlik: 14 cm. Posta terazisi 1930'lu yıllardan bilateral (çift) terazili sistemdir. Ön tarafında bilateral damgalı, arka tarafında Flour Leuven markası vardır. Üst terazi 500 gram, alt terazi 100 gram ağırlık ölçmektedir.

    TLSold
  • Antika Pirinç  Berber Pamukluğu-En: 10 cm Boy: 10 cm Yüks: 8 cm

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Antika Pirinç Berber Pamukluğu-En: 10 cm Boy: 10 cm Yüks: 8 cm

    TLSold
  • Bronz Viking kafası Obje-Yükseklik: 6,5 cm En: 6 cm

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Bronz Viking kafası Obje-Yükseklik: 6,5 cm En: 6 cm

    TLSold
  • Eski Kesme Cam Likör Şişesi ve 5 adet bardağı, kehribar renginde.-Şişe yüksekliği: 34 cm Bardak yükseklikleri: 12 cm. Takım üzeri kabartma kuş ve çiçek figürleri ile bezeli.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Eski Kesme Cam Likör Şişesi ve 5 adet bardağı, kehribar renginde.-Şişe yüksekliği: 34 cm Bardak yükseklikleri: 12 cm. Takım üzeri kabartma kuş ve çiçek figürleri ile bezeli.

    TLSold
  • Eski Avrupa Gaz Lambası-Yükseklik: 49 cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Eski Avrupa Gaz Lambası-Yükseklik: 49 cm

    TLSold
  • Eski Pirinç Çan-Yükseklik: 15 cm

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Eski Pirinç Çan-Yükseklik: 15 cm

    TLSold
  • Willow Tree Serisi "Peace" figürü-Yükseklik:23 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Willow Tree Serisi "Peace" figürü-Yükseklik:23 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    TLSold
  • Willow Tree Serisi "Love" figürü-Yükseklik:23 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren, rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Willow Tree Serisi "Love" figürü-Yükseklik:23 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren, rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    TLSold
  • Willow Tree Serisi "Angel of Friendship" figürü-Yükseklik:14 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren, rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Willow Tree Serisi "Angel of Friendship" figürü-Yükseklik:14 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren, rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    TLSold
  • Willow Tree Serisi "Angel of Hope" figürü-Yükseklik:13,5 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren, rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Willow Tree Serisi "Angel of Hope" figürü-Yükseklik:13,5 cm. Willow Tree serisi Susan Lordi tarafından yaratılmış figürlerdir. Willow Tree sessiz yollarla konuşan, ifadesiz, ifadesini yalnızca jestlerle veren, rahatlatıcı, ilham verici figüratif heykel serisidir. Susan Lordi her bir figürünü Kansas City, Missouri'deki stüdyosunda elde oyar ve boyar. Malzeme reçine.

    TLSold
  • Tren İstasyon Feneri-1930-1939 dönemlerine ait koleksiyonluk Alman Tren İstasyon Feneri. Ölçüler: 50 cm x 18 cm

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Tren İstasyon Feneri-1930-1939 dönemlerine ait koleksiyonluk Alman Tren İstasyon Feneri. Ölçüler: 50 cm x 18 cm

    TLSold
  • Nao Lladro porselen figür-25 cm

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Nao Lladro porselen figür-25 cm

    TLSold
  • Lladro porselen figür-Ölç: 20 cm x 19 cm

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Lladro porselen figür-Ölç: 20 cm x 19 cm

    TLSold
  • Adams Chinese Birds-Brown Kase-Nadir ingiliz markası. William Adams tarafından patenti alınmış olan bu kusursuz antika eser 1913-1940 yılları arasında üretilmiştir. No:623294. Uzunluğu: 20 cm Eni: 14 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Adams Chinese Birds-Brown Kase-Nadir ingiliz markası. William Adams tarafından patenti alınmış olan bu kusursuz antika eser 1913-1940 yılları arasında üretilmiştir. No:623294. Uzunluğu: 20 cm Eni: 14 cm.

    TLSold
  • Adams Chinese Birds-Brown Kayık Tabak-Nadir ingiliz markası. William Adams tarafından patenti alınmış olan bu kusursuz antika eser 1913-1940 yılları arasında üretilmiştir. No:623294. Çap: 20,5 cm. Yükseklik: 9,5 cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Adams Chinese Birds-Brown Kayık Tabak-Nadir ingiliz markası. William Adams tarafından patenti alınmış olan bu kusursuz antika eser 1913-1940 yılları arasında üretilmiştir. No:623294. Çap: 20,5 cm. Yükseklik: 9,5 cm

    TLSold
  • Çanakkale Savaşı Süngü-1915-1916 yıllarında Çanakkale Savaşı'nda Şanlı Ordumuzun kahraman askerleri tarafından kullanılmış süngü. Koleksiyonluk, nadir bulunabilecek bir üründür. Uzunluk: 60 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Çanakkale Savaşı Süngü-1915-1916 yıllarında Çanakkale Savaşı'nda Şanlı Ordumuzun kahraman askerleri tarafından kullanılmış süngü. Koleksiyonluk, nadir bulunabilecek bir üründür. Uzunluk: 60 cm.

    TLSold
  • Fransız antika bronz mücevher kutusu-1855-1860 Fransız antika mücevher kutusu. Kutunun üzeri 1850'li yılların Fransız, İngiliz paraları ile çalışılmış bir eserdir. Koleksiyon değeri taşıyan bronz mücevher kutusu detaylı işçiliği, aslan ayakları, ejderha kulplarıyla nadide bir eserdir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Fransız antika bronz mücevher kutusu-1855-1860 Fransız antika mücevher kutusu. Kutunun üzeri 1850'li yılların Fransız, İngiliz paraları ile çalışılmış bir eserdir. Koleksiyon değeri taşıyan bronz mücevher kutusu detaylı işçiliği, aslan ayakları, ejderha kulplarıyla nadide bir eserdir.

    TLSold
  • Naja Yılanı (kobra)-20. yy. ortalarına ait İtalyan Naja Yılanı (Kobra). Boy: 28 cm x 20 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Naja Yılanı (kobra)-20. yy. ortalarına ait İtalyan Naja Yılanı (Kobra). Boy: 28 cm x 20 cm.

    TLSold
  • 1950'ler kolleksiyonluk İmari Tabak-1950'ler kolleksiyonluk İmari Tabak 31 cm. Oldukça büyük bir tabaktır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    1950'ler kolleksiyonluk İmari Tabak-1950'ler kolleksiyonluk İmari Tabak 31 cm. Oldukça büyük bir tabaktır.

    TLSold
  • Fransız Taş Opalin Vazo-Kusursuz Fransız taş opalin vazo. Bu güzellikte ve büyüklükte nadir bulunabilecek bir taş opalindir. Yüks: 29 cm. Çap: 15 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Fransız Taş Opalin Vazo-Kusursuz Fransız taş opalin vazo. Bu güzellikte ve büyüklükte nadir bulunabilecek bir taş opalindir. Yüks: 29 cm. Çap: 15 cm.

    TLSold
  • Almanya üretimi porselen bebek. -Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Almanya üretimi porselen bebek. -Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Vintage manuel matkap. Çok temiz bir Belçika üretimi-Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Vintage manuel matkap. Çok temiz bir Belçika üretimi-Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Vintage pirinç üzeri deri kaplama küçük dürbün-Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Vintage pirinç üzeri deri kaplama küçük dürbün-Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Bavaria porselen pot, şekerlik ve sütlük takımı. Atık kırık yok-Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Bavaria porselen pot, şekerlik ve sütlük takımı. Atık kırık yok-Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Balıkçı temalı zamak (tutya) heykel. Fransa üretimi-Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Balıkçı temalı zamak (tutya) heykel. Fransa üretimi-Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Sokak çalgıcıları temalı zamak (tutya) heykel. Fransa üretimi-Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Sokak çalgıcıları temalı zamak (tutya) heykel. Fransa üretimi-Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Orjinal kutusunda vintage servis seti. Boynuz saplı. Belçika üretimi -Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Orjinal kutusunda vintage servis seti. Boynuz saplı. Belçika üretimi -Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Bakır Gravür-Bakır üzerine asit indirgeme tekniği ile yapılmış  Almanya’nın  Babenhusen kentini gösteren eski bir gravür. Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Bakır Gravür-Bakır üzerine asit indirgeme tekniği ile yapılmış Almanya’nın Babenhusen kentini gösteren eski bir gravür. Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Dışı altın vermeyeli cam karaf-Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Dışı altın vermeyeli cam karaf-Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Vintage ahşap kaideli barometre-1950'lerde Türkiye pazarı için İngiltere’de üretilmiş. Bu nedenle kadranı hem Türkçe hem de İngilizce olarak tasarlanmış. Ölçüler fotoğraftadır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Vintage ahşap kaideli barometre-1950'lerde Türkiye pazarı için İngiltere’de üretilmiş. Bu nedenle kadranı hem Türkçe hem de İngilizce olarak tasarlanmış. Ölçüler fotoğraftadır.

    TLSold
  • Feudor 100 vintage fransız benzinli çakmak-1940'lı yıllar

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Feudor 100 vintage fransız benzinli çakmak-1940'lı yıllar

    TLSold
  • Crown Design mini benzinli çakmak

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Crown Design mini benzinli çakmak

    TLSold
  • Vintage benzinli çakmak. Pistolet marka

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Vintage benzinli çakmak. Pistolet marka

    TLSold
  • Omega De Ville Prestige quartz kadın saati-18k altın. Saat çalışıyor. Pil takılması gerekir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Omega De Ville Prestige quartz kadın saati-18k altın. Saat çalışıyor. Pil takılması gerekir.

    TLSold
  • İsviçre Cep Saati-Chronometre L'incomparable-Çalışıyor, tırnak basmalı

    Lot No: 35

    Lot: 35

    İsviçre Cep Saati-Chronometre L'incomparable-Çalışıyor, tırnak basmalı

    TLSold
  • Polaroid Miniportrait-Amerikan malı nadir bir üründür. Makine 4 lense sahiptir. Bu kamera 70'li yıllarda profesyonel fotoğrafçılar için pasaport fotoğrafçılığında kullanılmak üzere tasarlanmış. Ürün tamamen mekanik olarak tasarlanmış olup pile gereksinim yoktur.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Polaroid Miniportrait-Amerikan malı nadir bir üründür. Makine 4 lense sahiptir. Bu kamera 70'li yıllarda profesyonel fotoğrafçılar için pasaport fotoğrafçılığında kullanılmak üzere tasarlanmış. Ürün tamamen mekanik olarak tasarlanmış olup pile gereksinim yoktur.

    TLSold
  • Kershaw Eight 20 King Penguin Kamera-1920/1930'lardan ingiliz malı 120 roll film kullanan bir körüklü kamera.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Kershaw Eight 20 King Penguin Kamera-1920/1930'lardan ingiliz malı 120 roll film kullanan bir körüklü kamera.

    TLSold
  • Balda Juwella Körüklü Kamera-Muhtemelen 1936 model. Max Baldeweg, Dresden, Almanya üretimi. 6 x 9 format, 120 roll film, 105 mm f/6.3 lens.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Balda Juwella Körüklü Kamera-Muhtemelen 1936 model. Max Baldeweg, Dresden, Almanya üretimi. 6 x 9 format, 120 roll film, 105 mm f/6.3 lens.

    TLSold
  • J.E. Mergott Co 120, Box Kamera-The J.E. Mergott, New Jersey, 1940'lı yıllar imalatı bir box kamera.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    J.E. Mergott Co 120, Box Kamera-The J.E. Mergott, New Jersey, 1940'lı yıllar imalatı bir box kamera.

    TLSold
  • Globica antika stüdyo kamerası-130 cm x 63 cm. Körükleri sağlam

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Globica antika stüdyo kamerası-130 cm x 63 cm. Körükleri sağlam

    TLSold
  • Miller ışıklı tabela-30cm x39.5 cm sol üst köşede çatlk vardır

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Miller ışıklı tabela-30cm x39.5 cm sol üst köşede çatlk vardır

    TLSold
  • Eski capedimonte çiçekli gaz lambası-yaprak kısmı kırıktır

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Eski capedimonte çiçekli gaz lambası-yaprak kısmı kırıktır

    TLSold
  • Padişah Tuğralı Osmanlı büyük boy kildan-dönem ürünü

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Padişah Tuğralı Osmanlı büyük boy kildan-dönem ürünü

    TLSold
  • Asma zincirli kelebek saat-pilli, çalışır vaziyette

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Asma zincirli kelebek saat-pilli, çalışır vaziyette

    TLSold
  • 8 mm Tarzan filmi-kutusunda

    Lot No: 45

    Lot: 45

    8 mm Tarzan filmi-kutusunda

    TLSold
  • Kutusunda el boyama duvar tabağı-İznik 19 cm çapında

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Kutusunda el boyama duvar tabağı-İznik 19 cm çapında

    TLSold
  • Minyatür saat-çalışır durumda pil takılacak

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Minyatür saat-çalışır durumda pil takılacak

    TLSold
  • Manzara resimli yağlıboya tablo, sanatçı imzalı-Ölçüler: 120 cm x 70 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Manzara resimli yağlıboya tablo, sanatçı imzalı-Ölçüler: 120 cm x 70 cm

    TLSold
  • Kutusunda masa saati-sıfır ürün

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Kutusunda masa saati-sıfır ürün

    TLSold
  • Zinn kapaklı cam tankard-Eski ürün,

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Zinn kapaklı cam tankard-Eski ürün,

    TLSold
  • Fransız Taş Opalin Lokumluk-Fransız Taş Opalin Lokumluk/Sunumluk. Yükseklik: 16 cm. Çap: 15 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Fransız Taş Opalin Lokumluk-Fransız Taş Opalin Lokumluk/Sunumluk. Yükseklik: 16 cm. Çap: 15 cm.

    TLSold
  • İtalyan Gümüş Kaplama Karaf

    Lot No: 52

    Lot: 52

    İtalyan Gümüş Kaplama Karaf

    TLSold
  • Altın vermeyeli 1878 tarihli fincan-143 yıllık 1878 tarihli el boyama sanatçı imzalı fincan. Altın vermeyeli. Yaşı gereği vermeyesinde aşınmalar fotoğraflarda gözüktüğü gibidir. Kırığı, atığı yoktur.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Altın vermeyeli 1878 tarihli fincan-143 yıllık 1878 tarihli el boyama sanatçı imzalı fincan. Altın vermeyeli. Yaşı gereği vermeyesinde aşınmalar fotoğraflarda gözüktüğü gibidir. Kırığı, atığı yoktur.

    TLSold
  • Romanya Arpo Porselen Kontes Figürü

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Romanya Arpo Porselen Kontes Figürü

    TLSold
  • Romanya Arpo Porselen Figür-Koleksiyonumuz en zarif figürlerinden

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Romanya Arpo Porselen Figür-Koleksiyonumuz en zarif figürlerinden

    TLSold
  • Pirinç Dümen Saat-5 büyük kentin ( İstanbul, New York, Paris, Hong Kong, Londra) saati çalışır durumda. 73 cm yüksekliğinde harika bir denizci saati.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Pirinç Dümen Saat-5 büyük kentin ( İstanbul, New York, Paris, Hong Kong, Londra) saati çalışır durumda. 73 cm yüksekliğinde harika bir denizci saati.

    TLSold
  • 19 yy. Fransızların Osmanlı Pazarı için ürettiği kopartma cam vazo-Muhteşem mavi rengi ile tam bir zarafet. Üretim: 1850-1900. Yüks: 26 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    19 yy. Fransızların Osmanlı Pazarı için ürettiği kopartma cam vazo-Muhteşem mavi rengi ile tam bir zarafet. Üretim: 1850-1900. Yüks: 26 cm.

    TLSold
  • 20 yy. Fransızların Osmanlı Pazarı için ürettiği kopartma cam vazo-Muhteşem kırmızı rengi ile tam bir zarafet. Üretim: 1850-1900. Yüks: 26 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    20 yy. Fransızların Osmanlı Pazarı için ürettiği kopartma cam vazo-Muhteşem kırmızı rengi ile tam bir zarafet. Üretim: 1850-1900. Yüks: 26 cm.

    TLSold
  • 21 yy. Fransızların Osmanlı Pazarı için ürettiği kopartma cam vazo-Muhteşem yeşil rengi ile tam bir zarafet. Üretim: 1850-1900. Yüks: 26 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    21 yy. Fransızların Osmanlı Pazarı için ürettiği kopartma cam vazo-Muhteşem yeşil rengi ile tam bir zarafet. Üretim: 1850-1900. Yüks: 26 cm.

    TLSold
  • 42 Adet Orijinal Takdim Flamaları-Muhtelif maçlarda kullanılan takımların takdim flamaları koleksiyonu

    Lot No: 60

    Lot: 60

    42 Adet Orijinal Takdim Flamaları-Muhtelif maçlarda kullanılan takımların takdim flamaları koleksiyonu

    TLSold
  • Eski Çanakkale kahverengi ve yeşil tonlara sahip vazo-Yükseklik: 20 cm Genişlik:15 cm. Bir yerinde atık vardır. Fotoğrafta gösterilmiştir.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Eski Çanakkale kahverengi ve yeşil tonlara sahip vazo-Yükseklik: 20 cm Genişlik:15 cm. Bir yerinde atık vardır. Fotoğrafta gösterilmiştir.

    TLSold
  • Kınık Testi-Yükseklik: 28 cm. Yaşından kaynaklanan boya dökülmeleri mevcuttur.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Kınık Testi-Yükseklik: 28 cm. Yaşından kaynaklanan boya dökülmeleri mevcuttur.

    TLSold
  • Akıtma Boyalı Eski Kınık Testi.-Yükseklik: 25 cm. Ağız kısmında küçük bir atık vardır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Akıtma Boyalı Eski Kınık Testi.-Yükseklik: 25 cm. Ağız kısmında küçük bir atık vardır.

    TLSold
  • 1. Dünya Savaşı İngiliz Subay Düdüğü

    Lot No: 64

    Lot: 64

    1. Dünya Savaşı İngiliz Subay Düdüğü

    TLSold
  • Çanakkale Savaşı 3 adet kovan

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Çanakkale Savaşı 3 adet kovan

    TLSold
  • Osmanlıca Kitap-Nebatat hakkında Malumat-ı İptidaiye kitabı. Dönemin bilgi ve çizimleri ile  bitkiler ve ziraat hakkında.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Osmanlıca Kitap-Nebatat hakkında Malumat-ı İptidaiye kitabı. Dönemin bilgi ve çizimleri ile bitkiler ve ziraat hakkında.

    TLSold
  • Minyatürlerle Atatürk Evleri ve Atatürk'le Anıtlaşan Yapılar-Kuşe kağıda basılı ciltli, şömizli büyük boy kitap

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Minyatürlerle Atatürk Evleri ve Atatürk'le Anıtlaşan Yapılar-Kuşe kağıda basılı ciltli, şömizli büyük boy kitap

    TLSold
  • Canan Berber Baskı Kanvas Tablo-Ölç: 30 cm x 30 cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Canan Berber Baskı Kanvas Tablo-Ölç: 30 cm x 30 cm

    TLSold
  • 70'ler popart 3 adet turuncu avize başı, mika

    Lot No: 69

    Lot: 69

    70'ler popart 3 adet turuncu avize başı, mika

    TLSold
  • Kalay (zinn) malzeme üçlü şamdan-Almanya üretimi

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Kalay (zinn) malzeme üçlü şamdan-Almanya üretimi

    TLSold
  • Komple işlemeli ve ortasında kalem koyma yeri olan iki gözlü bronz hokka-Belçika üretimi

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Komple işlemeli ve ortasında kalem koyma yeri olan iki gözlü bronz hokka-Belçika üretimi

    TLSold
  • Porselen biblo-Fransa üretimi

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Porselen biblo-Fransa üretimi

    TLSold
  • Porselen biblo-Fransa üretimi

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Porselen biblo-Fransa üretimi

    TLSold
  • Porselen biblo-Fransa üretimi

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Porselen biblo-Fransa üretimi

    TLSold
  • Ahşap üzerine kalay (zinn) malzemeden ikona. 2,5 kg ağırlığında-Belçika üretimi

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Ahşap üzerine kalay (zinn) malzemeden ikona. 2,5 kg ağırlığında-Belçika üretimi

    TLSold
  • Kalem işçilikli pirinç sürahi-Belçika üretimi

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Kalem işçilikli pirinç sürahi-Belçika üretimi

    TLSold
  • 20. Yüzyıl başlarında kullanılmış güvercin yarışı saati. -Belçika üretimi. Güvercinlerin ayaklarına numaralı küçük metal kovanlar bağlanır. Geriye dönen güvercinin kovanı bu saatin içine konularak mekanizma kurulur. Güvercinin derecesi içindeki kâğıda işlenir.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    20. Yüzyıl başlarında kullanılmış güvercin yarışı saati. -Belçika üretimi. Güvercinlerin ayaklarına numaralı küçük metal kovanlar bağlanır. Geriye dönen güvercinin kovanı bu saatin içine konularak mekanizma kurulur. Güvercinin derecesi içindeki kâğıda işlenir.

    TLSold
  • Eski Dönem Telkari İşçilikli Çift Nalın-10 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Eski Dönem Telkari İşçilikli Çift Nalın-10 cm

    TLSold
  • Vintage bakır çaydanlık. Kalem işçilikli

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Vintage bakır çaydanlık. Kalem işçilikli

    TLSold
  • 1958 Edsel Citation model araba. 1:43 oranında. Road Signature orijinal standında

    Lot No: 80

    Lot: 80

    1958 Edsel Citation model araba. 1:43 oranında. Road Signature orijinal standında

    TLSold
  • Nazi Sigara-Koleksiyon içindir. Herhangi bir propaganda amacı içermez, içilmez.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Nazi Sigara-Koleksiyon içindir. Herhangi bir propaganda amacı içermez, içilmez.

    TLSold
  • Nazi Olympia Sigara-Koleksiyon içindir. Herhangi bir propaganda amacı içermez, içilmez.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Nazi Olympia Sigara-Koleksiyon içindir. Herhangi bir propaganda amacı içermez, içilmez.

    TLSold
  • Nazi Dönemi Kibrit-Koleksiyon içindir. Herhangi bir propaganda amacı içermez.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Nazi Dönemi Kibrit-Koleksiyon içindir. Herhangi bir propaganda amacı içermez.

    TLSold
  • Keyiflik-12 cm

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Keyiflik-12 cm

    TLSold
  • Paşa Mangalı-Tepsi çap: 79 cm Közlük çap: 47 cm Yükseklik: 75 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Paşa Mangalı-Tepsi çap: 79 cm Közlük çap: 47 cm Yükseklik: 75 cm

    TLSold
  • Büyük boy hatemkari minyatür-80 cm x 50 cm

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Büyük boy hatemkari minyatür-80 cm x 50 cm

    TLSold
  • Bronzdan mamul çan lotu-Muhtelif büyüklüklerde, 10 cm, 9 cm, 8 cm, 7 cm, 6 cm ve 4 cm

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Bronzdan mamul çan lotu-Muhtelif büyüklüklerde, 10 cm, 9 cm, 8 cm, 7 cm, 6 cm ve 4 cm

    TLSold
  • Avrupa kömür kovası-20 cm x 14 cm. Sapı porselen

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Avrupa kömür kovası-20 cm x 14 cm. Sapı porselen

    TLSold
  • Retro Motorsiklet Göstergesi-22 cm x 13 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Retro Motorsiklet Göstergesi-22 cm x 13 cm

    TLSold
  • Kurşun asker lotu-El boyama, eski 54 adet. Kaide: 30 cm x 20 cm Kurşun asker boyutları: 4 cm ila 6 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Kurşun asker lotu-El boyama, eski 54 adet. Kaide: 30 cm x 20 cm Kurşun asker boyutları: 4 cm ila 6 cm

    TLSold
  • Şapka Valizi-dönem ürünü

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Şapka Valizi-dönem ürünü

    TLSold
  • Rahle-Genişlik: 45 cm Yükseklik: 23,5 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Rahle-Genişlik: 45 cm Yükseklik: 23,5 cm

    TLSold
  • Pirinç Projektör-Gemi çıkması, pirinç ve bakırdan oluşmuştur.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Pirinç Projektör-Gemi çıkması, pirinç ve bakırdan oluşmuştur.

    TLSold
  • Çanta Gramofon-Çalışır vaziyettedir. Hamiyet Yüceses plak hediyeli

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Çanta Gramofon-Çalışır vaziyettedir. Hamiyet Yüceses plak hediyeli

    TLSold
  • Mamiya Fotoğraf Makinesi-Çalışır vaziyettedir. Çevirme kolu eksiktir.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Mamiya Fotoğraf Makinesi-Çalışır vaziyettedir. Çevirme kolu eksiktir.

    TLSold
  • Kırmızı mineli opera dürbünü-Sovyetler Birliği malı.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Kırmızı mineli opera dürbünü-Sovyetler Birliği malı.

    TLSold
  • Osmanlı ahşap mücevher kutusu-7 cm x 14 cm x 25 cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Osmanlı ahşap mücevher kutusu-7 cm x 14 cm x 25 cm

    TLSold
  • Kibrit çöpünden yapılmış dev boy maket ev-40cmx50cmx70cm boyutlarında

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Kibrit çöpünden yapılmış dev boy maket ev-40cmx50cmx70cm boyutlarında

    TLSold
  • Avrupa bakır sürahi-Yükseklik 33 cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Avrupa bakır sürahi-Yükseklik 33 cm

    TLSold
  • Peter kurmalı masa saati-çalışır vaziyette

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Peter kurmalı masa saati-çalışır vaziyette

    TLSold
  • Atomik Kurmalı Kadın Saati-1960'lı yıllar. Saat kondüsyonu, kozmetiği ve çalışması iyi.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Atomik Kurmalı Kadın Saati-1960'lı yıllar. Saat kondüsyonu, kozmetiği ve çalışması iyi.

    TLSold
  • Buler 21 Jewels kurmalı erkek kol saati-1960'lı yıllar. Saat kondüsyonu, kozmetiği ve çalışması iyi.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Buler 21 Jewels kurmalı erkek kol saati-1960'lı yıllar. Saat kondüsyonu, kozmetiği ve çalışması iyi.

    TLSold
  • Bulova casual kurmalı erkek kol saati-1963 yılı üretimi. Kozmetiği çok iyi durumda. Çalışması iyi. 10k altın kaplama

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Bulova casual kurmalı erkek kol saati-1963 yılı üretimi. Kozmetiği çok iyi durumda. Çalışması iyi. 10k altın kaplama

    TLSold
  • Bakımlık 3 Nacar, 1 Timex Saat-Kozmetikleri iyi, ancak çalışmıyorlar.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Bakımlık 3 Nacar, 1 Timex Saat-Kozmetikleri iyi, ancak çalışmıyorlar.

    TLSold
  • 5 adet kurmalı saat-Çalışıyor, zaman tutuyor. 3 vialux erkek. 1 vialux kadın, 1 ovaras kadın.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    5 adet kurmalı saat-Çalışıyor, zaman tutuyor. 3 vialux erkek. 1 vialux kadın, 1 ovaras kadın.

    TLSold
  • 6 adet quartz kol saati-Çalışanları da var. Pil gerekli.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    6 adet quartz kol saati-Çalışanları da var. Pil gerekli.

    TLSold
  • Alman Peter Masa Saati-Çalışıyor, zaman tutuyor. Üstündeki alarm kapama düğmesi eksik.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Alman Peter Masa Saati-Çalışıyor, zaman tutuyor. Üstündeki alarm kapama düğmesi eksik.

    TLSold
  • Alman Blessing Masa Saati-Çalışıyor, zaman tutuyor. Herhangi bir eksiği yok.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Alman Blessing Masa Saati-Çalışıyor, zaman tutuyor. Herhangi bir eksiği yok.

    TLSold
  • Alman Junghans Silent-tic Tri-Vox Kurmalı Masa Saati-Çalışıyor, zaman tutuyor. Kozmetiği iyi durumda.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Alman Junghans Silent-tic Tri-Vox Kurmalı Masa Saati-Çalışıyor, zaman tutuyor. Kozmetiği iyi durumda.

    TLSold
  • Belçika L & B Brevete Pirinç Gaz Lambası- Yükseklik: 33 cm. 1884 yılında üretime Belçika/Liege kentinde başlayan Lempereur & Bernard, L&B ürünlerinde gülümseyen güneş logosu kullanmıştır. Ürünün yaşı bilinmemekle birlikte antika sayılabilecek yaştadır. Bu ürünümüzün kaide kısmı diğer gaz lambalarından biraz farklıdır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Belçika L & B Brevete Pirinç Gaz Lambası- Yükseklik: 33 cm. 1884 yılında üretime Belçika/Liege kentinde başlayan Lempereur & Bernard, L&B ürünlerinde gülümseyen güneş logosu kullanmıştır. Ürünün yaşı bilinmemekle birlikte antika sayılabilecek yaştadır. Bu ürünümüzün kaide kısmı diğer gaz lambalarından biraz farklıdır.

    TLSold
  • Fransız 232-U-1 buharlı lokomotif maketi. Bakalit malzeme-Eski Çin üretimi. Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Fransız 232-U-1 buharlı lokomotif maketi. Bakalit malzeme-Eski Çin üretimi. Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Kalay (zinn) gövdeli gazlı masa çakmağı- Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Kalay (zinn) gövdeli gazlı masa çakmağı- Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Kurşun iskelet içine üfleme tekniğiyle yapılmış eski cam vazo-İngiltere üretimi. Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Kurşun iskelet içine üfleme tekniğiyle yapılmış eski cam vazo-İngiltere üretimi. Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Bavaria porselen Köln manzaralı kül tablası-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Bavaria porselen Köln manzaralı kül tablası-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Kalay (zinn) puro kül tablası. Ağır bir ürün-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Kalay (zinn) puro kül tablası. Ağır bir ürün-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Vintage komple pirinç aplikler-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Vintage komple pirinç aplikler-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Pirinç üzerine soğuk mine işlemeli vazo-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Pirinç üzerine soğuk mine işlemeli vazo-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Vintage Riva gümüş kaplama tepsi- Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Vintage Riva gümüş kaplama tepsi- Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • WMF damgalı Gümüş kaplama meyve tabağı veya sunumluk-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    WMF damgalı Gümüş kaplama meyve tabağı veya sunumluk-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Ahşap kutusu içinde büyük boy metal kaplı dekoratif zarlar-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Ahşap kutusu içinde büyük boy metal kaplı dekoratif zarlar-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Dolgu pirinç nü kadın biblosu-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Dolgu pirinç nü kadın biblosu-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Vintage işaret feneri. Belçika üretimi.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Vintage işaret feneri. Belçika üretimi.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Pirinç malzemeden yapılmış eski gelin kemeri-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Pirinç malzemeden yapılmış eski gelin kemeri-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Vintage nihale. Gümüş kaplama damgalı. İtalya üretimi.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Vintage nihale. Gümüş kaplama damgalı. İtalya üretimi.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Ahşap kaideli dekor ayna. 34 cm -Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Ahşap kaideli dekor ayna. 34 cm -Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Pilli satranç saati. Çalışır durumdadır. Pil kapağı yok. -Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Pilli satranç saati. Çalışır durumdadır. Pil kapağı yok. -Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Marküteri İşçilikli Mandal Formunda Ahşap Obje-El Yapımı, Mısır Malı, 15 cm x 4 cm x 2 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Marküteri İşçilikli Mandal Formunda Ahşap Obje-El Yapımı, Mısır Malı, 15 cm x 4 cm x 2 cm

    TLSold
  • İsviçre üretimi porselen kül tablası.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    İsviçre üretimi porselen kül tablası.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Eski Şanghay kurmalı masa saati. Çalışır durumdadır. -Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Eski Şanghay kurmalı masa saati. Çalışır durumdadır. -Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Sedef kakmalı ahşap saplı dekoratif hançer.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Sedef kakmalı ahşap saplı dekoratif hançer.-Ölçüler fotoğraflarda vardır.

    TLSold
  • Jerger kurmalı masa saati-1970-1980'ler. Çalışır vaziyette

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Jerger kurmalı masa saati-1970-1980'ler. Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Inox ikili şamdan-Gövde pirinç

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Inox ikili şamdan-Gövde pirinç

    TLSold
  • Kütahya şekerlik-Eski ürün, el işi.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Kütahya şekerlik-Eski ürün, el işi.

    TLSold
  • Pirinç resimlik-18 cm x 12 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Pirinç resimlik-18 cm x 12 cm

    TLSold
  • Murano kül tablası-Çap: 15 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Murano kül tablası-Çap: 15 cm

    TLSold
  • Pirinç koparma havan-Yükseklik: 23 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Pirinç koparma havan-Yükseklik: 23 cm

    TLSold
  • Ahşap sigaralık-El işi, 14 cm x 14 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Ahşap sigaralık-El işi, 14 cm x 14 cm

    TLSold
  • Bronz üçlü şamdan-Yükseklik: 24 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Bronz üçlü şamdan-Yükseklik: 24 cm

    TLSold
  • Basma küllük-Pirinç materyal, farklı formda, Yükseklik: 12 cm Cap: 10 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Basma küllük-Pirinç materyal, farklı formda, Yükseklik: 12 cm Cap: 10 cm

    TLSold
  • Mini terazi-10 cm x 21 cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Mini terazi-10 cm x 21 cm

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 16 cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 16 cm

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 16 cm. Zin kapağında kabartma şeklinde meyhanede içki içen figürler işlenmiş.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 16 cm. Zin kapağında kabartma şeklinde meyhanede içki içen figürler işlenmiş.

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 18 cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 18 cm.

    TLSold
  • Üzeri metal Kapaklı BMF marka cam tankard-Yükseklik: 14 cm. Genişlik: 15 cm. Genişliği ile öne çıkan bir tankard.  Kapak üzerinde işlemeler mevcut.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Üzeri metal Kapaklı BMF marka cam tankard-Yükseklik: 14 cm. Genişlik: 15 cm. Genişliği ile öne çıkan bir tankard. Kapak üzerinde işlemeler mevcut.

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 15 cm. Zin kapak üzerinde işlemeler mevcut.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 15 cm. Zin kapak üzerinde işlemeler mevcut.

    TLSold
  • Üzeri Zin ve Porselen Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 19 cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Üzeri Zin ve Porselen Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 19 cm.

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 22 cm. Bombeli formu ve zin kapağı ile farklı formda bir tankard

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Üzeri Zin Kapaklı cam tankard-Yükseklik: 22 cm. Bombeli formu ve zin kapağı ile farklı formda bir tankard

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı Seramik Tankard-Yükseklik: 16 cm. Üzerinde Aschheim kasabasının resmi var.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Üzeri Zin Kapaklı Seramik Tankard-Yükseklik: 16 cm. Üzerinde Aschheim kasabasının resmi var.

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı BMF marka Opalin Tankard-Yükseklik: 19 cm. Üzerinde avcılık temaları var

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Üzeri Zin Kapaklı BMF marka Opalin Tankard-Yükseklik: 19 cm. Üzerinde avcılık temaları var

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı  Porselen Tankard-Yükseklik:26 cm. El yapımı, el boyama, altın vermeyeli. Altında "Handarbeit 22 karat gold" ibaresi işli. Zin kapak dekoratif işli.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Üzeri Zin Kapaklı Porselen Tankard-Yükseklik:26 cm. El yapımı, el boyama, altın vermeyeli. Altında "Handarbeit 22 karat gold" ibaresi işli. Zin kapak dekoratif işli.

    TLSold
  • Avrupa Bakır Yağdanlık, pompalı-28 cm x 14 cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Avrupa Bakır Yağdanlık, pompalı-28 cm x 14 cm

    TLSold
  • Anahtar kurmalı japon teneke oyuncak-1960'lı 70'li yıllar, çalışır durumda. 16 cm

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Anahtar kurmalı japon teneke oyuncak-1960'lı 70'li yıllar, çalışır durumda. 16 cm

    TLSold
  • Kilit Lotu, eski panosunda.-18 adet kilit ve anahtar. Pano: 40 cm x 26 cm

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Kilit Lotu, eski panosunda.-18 adet kilit ve anahtar. Pano: 40 cm x 26 cm

    TLSold
  • Nikon Lens formunda kullanılmamış matara- kutusunda-30 cm. Ürün objektif değil mataradır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Nikon Lens formunda kullanılmamış matara- kutusunda-30 cm. Ürün objektif değil mataradır.

    TLSold
  • Fayton Feneri-Pirinç materyal, 40 cm x 22 cm

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Fayton Feneri-Pirinç materyal, 40 cm x 22 cm

    TLSold
  • Bronz kadın figürlü Fransız Gaz Lambası-Kallavi boydadır, yükseklik: 66 cm

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Bronz kadın figürlü Fransız Gaz Lambası-Kallavi boydadır, yükseklik: 66 cm

    TLSold
  • Gümüş 84 damgalı bardak-48,25 gram ağırlığındadır. Yüks: 6 cm çap: 6 cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Gümüş 84 damgalı bardak-48,25 gram ağırlığındadır. Yüks: 6 cm çap: 6 cm

    TLSold
  • Philips Çanta Pikap-33 ve 45 devir çalabilmektedir, çalışır vaziyette.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Philips Çanta Pikap-33 ve 45 devir çalabilmektedir, çalışır vaziyette.

    TLSold
  • Osmanlı bakır ibrik-Panko Artin Usta işidir

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Osmanlı bakır ibrik-Panko Artin Usta işidir

    TLSold
  • 5 kollu çift şamdan-Yüks: 35 cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    5 kollu çift şamdan-Yüks: 35 cm

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı BMF marka Opalin Tankard-Yükseklik: 19 cm.  Oldukça ağır. Üzerinde almanca bir öykü anlatılmış ve bir seyahat betimlenmiş.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Üzeri Zin Kapaklı BMF marka Opalin Tankard-Yükseklik: 19 cm. Oldukça ağır. Üzerinde almanca bir öykü anlatılmış ve bir seyahat betimlenmiş.

    TLSold
  • Üzeri Zin Kapaklı Rastal marka Porselen Tankard-Yükseklik: 22 cm. Üzerinde 1508-1550 yılları arasında Bavyera Dük'ü olan Herzog Wilhelm IV'e ilişkin resim ve yazıların işli olduğu kolleksiyonluk bir tankard.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Üzeri Zin Kapaklı Rastal marka Porselen Tankard-Yükseklik: 22 cm. Üzerinde 1508-1550 yılları arasında Bavyera Dük'ü olan Herzog Wilhelm IV'e ilişkin resim ve yazıların işli olduğu kolleksiyonluk bir tankard.

    TLSold
  • İtalyan Sun Art Collection Porselen Biblo, capodimonte-Orijinal kutusunda. Figür yüksekliği: 13 cm. Kutu Ölçüleri: 18 cm x 10 cm

    Lot No: 163

    Lot: 163

    İtalyan Sun Art Collection Porselen Biblo, capodimonte-Orijinal kutusunda. Figür yüksekliği: 13 cm. Kutu Ölçüleri: 18 cm x 10 cm

    TLSold
  • Murano Vazo, Üzerinde kabartma desenleri ile farklı bir cam işçiliğine sahip.-Yükseklik: 29 cm

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Murano Vazo, Üzerinde kabartma desenleri ile farklı bir cam işçiliğine sahip.-Yükseklik: 29 cm

    TLSold
  • 1970'li yıllar, krem renk çevirmeli telefon.-Temiz kondüsyonda

    Lot No: 165

    Lot: 165

    1970'li yıllar, krem renk çevirmeli telefon.-Temiz kondüsyonda

    TLSold
  • 1970'li yıllar, yeşil renk çevirmeli telefon.-Temiz kondüsyonda

    Lot No: 166

    Lot: 166

    1970'li yıllar, yeşil renk çevirmeli telefon.-Temiz kondüsyonda

    TLSold
  • 1970'li yıllar, kırmızı renk çevirmeli telefon.-Temiz kondüsyonda

    Lot No: 167

    Lot: 167

    1970'li yıllar, kırmızı renk çevirmeli telefon.-Temiz kondüsyonda

    TLSold
  • Kırmızı Murano Vazo-Yükseklik:19,5 cm

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Kırmızı Murano Vazo-Yükseklik:19,5 cm

    TLSold
  • Uzakdoğu vazo-Eski Çin, kırmızı damgalı. İçi opalin sıvamalı. Altın vermeyeli kulplar. Üzeri çiçek ve tavuskuşu desenli. Yükseklik: 25 cm

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Uzakdoğu vazo-Eski Çin, kırmızı damgalı. İçi opalin sıvamalı. Altın vermeyeli kulplar. Üzeri çiçek ve tavuskuşu desenli. Yükseklik: 25 cm

    TLSold
  • İngiliz Crown Ducal "Bridge Scenes" Porselen Kahve/Çay Potu-Büyük Boy. Yükseklik: 23 cm

    Lot No: 170

    Lot: 170

    İngiliz Crown Ducal "Bridge Scenes" Porselen Kahve/Çay Potu-Büyük Boy. Yükseklik: 23 cm

    TLSold
  • Pirinç Çan-Yükseklik: 15 cm Çap: 8 cm

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Pirinç Çan-Yükseklik: 15 cm Çap: 8 cm

    TLSold
  • Çakmak Tabanca-14 cm x 22 cm, çalışır vaziyettedir, sadece gaz konacak.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Çakmak Tabanca-14 cm x 22 cm, çalışır vaziyettedir, sadece gaz konacak.

    TLSold
  • Makyaj Çantası-dönem ürünü 19 cm x21  cm x37 cm

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Makyaj Çantası-dönem ürünü 19 cm x21 cm x37 cm

    TLSold
  • Minyatür İçki Şişe Lotu, 6 şişe-Koleksiyonluktur, içilmez.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Minyatür İçki Şişe Lotu, 6 şişe-Koleksiyonluktur, içilmez.

    TLSold
  • Tren İstasyon Feneri-dönem ürünü

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Tren İstasyon Feneri-dönem ürünü

    TLSold
  • Şamdan resimlik-24 cm x 23 cm  dönem ürünü

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Şamdan resimlik-24 cm x 23 cm dönem ürünü

    TLSold
  • Gece Sürahisi -26 cm

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Gece Sürahisi -26 cm

    TLSold
  • Tablo apliği, krom malzeme-23 cm x 20 cm

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Tablo apliği, krom malzeme-23 cm x 20 cm

    TLSold
  • El İşi Seccade-117 cm x 68 cm

    Lot No: 179

    Lot: 179

    El İşi Seccade-117 cm x 68 cm

    TLSold
  • Gümüş çocuk zili -15 gram

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Gümüş çocuk zili -15 gram

    TLSold
  • 1.Dünya Savaşı dönemi askeri matara kabı-19 cm x 11 cm

    Lot No: 181

    Lot: 181

    1.Dünya Savaşı dönemi askeri matara kabı-19 cm x 11 cm

    TLSold
  • Eski dönem ahşap mürekkep kurutucu-17 cm x 8 cm

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Eski dönem ahşap mürekkep kurutucu-17 cm x 8 cm

    TLSold
  • Oldukça yaşlı ahşap havan ve tokmağı-Havan uz:22 cm Gen: 11 cm. Yüks: 9 cm. Tokmak: 19 cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Oldukça yaşlı ahşap havan ve tokmağı-Havan uz:22 cm Gen: 11 cm. Yüks: 9 cm. Tokmak: 19 cm.

    TLSold
  • Büyük Boy Ahşap Havan Tokmağı-Uzunluk: 25 cm

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Büyük Boy Ahşap Havan Tokmağı-Uzunluk: 25 cm

    TLSold
  • Cumhuriyet başları pilavlık-Çap: 19 cm

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Cumhuriyet başları pilavlık-Çap: 19 cm

    TLSold
  • Gül formunda kapı tutamağı-11 cm x 8 cm

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Gül formunda kapı tutamağı-11 cm x 8 cm

    TLSold
  • Eski dönem porselen kapı tutamağı-13 cm x 6 cm

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Eski dönem porselen kapı tutamağı-13 cm x 6 cm

    TLSold
  • Eski pirinç musluk

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Eski pirinç musluk

    TLSold
  • Eski pirinç musluk

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Eski pirinç musluk

    TLSold
  • Hayvanlarda kullanılan çan-9 cm x 7 cm

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Hayvanlarda kullanılan çan-9 cm x 7 cm

    TLSold
  • Guguklu Saat-Alman Malı kök boyalı, zincir kurmalı

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Guguklu Saat-Alman Malı kök boyalı, zincir kurmalı

    TLSold
  • Kayak Ayakkabısı-Kullanıma uygun değildir, dekorluktur

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Kayak Ayakkabısı-Kullanıma uygun değildir, dekorluktur

    TLSold
  • Zenit EM Fotoğraf Makinesi-dönem ürünü

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Zenit EM Fotoğraf Makinesi-dönem ürünü

    TLSold
  • Solido 1/18 model araba-Bentley 1/18 arka camı yok

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Solido 1/18 model araba-Bentley 1/18 arka camı yok

    TLSold
  • Fransız cam gaz lambası-kallavi boy

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Fransız cam gaz lambası-kallavi boy

    TLSold
  • Üçlü pirinç aplik-mozaik camlı, eski pirinç kaideli, yükseklik: 44 cm

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Üçlü pirinç aplik-mozaik camlı, eski pirinç kaideli, yükseklik: 44 cm

    TLSold
  • Afrikalı kadın obje-El işçiliği ile yapılmış abanoz malzeme

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Afrikalı kadın obje-El işçiliği ile yapılmış abanoz malzeme

    TLSold
  • Opera Dürbünü-kemik malzeme

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Opera Dürbünü-kemik malzeme

    TLSold
  • Yeşil opera dürbünü-petrol yeşili dönem ürünü

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Yeşil opera dürbünü-petrol yeşili dönem ürünü

    TLSold
  • Pirinç kahve değirmeni, Hacı Artin Usta-dönem ürünü

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Pirinç kahve değirmeni, Hacı Artin Usta-dönem ürünü

    TLSold
  • 2 Adet Fırt Dergisi Cildi, toplam 50 sayı içerir.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    2 Adet Fırt Dergisi Cildi, toplam 50 sayı içerir.

    TLSold
  • Dönem metal tabela-35 cm x 25 cm

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Dönem metal tabela-35 cm x 25 cm

    TLSold
  • Dönem çerçevesinde karakalem nü çizim-35 cm x 29 cm

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Dönem çerçevesinde karakalem nü çizim-35 cm x 29 cm

    TLSold
  •  1961-1962 yılı Bergama B.E.S.E. V.Sınıf Mezuniyet Resmi, dönem çerçevesinde-35 cm x 29 cm

    Lot No: 204

    Lot: 204

    1961-1962 yılı Bergama B.E.S.E. V.Sınıf Mezuniyet Resmi, dönem çerçevesinde-35 cm x 29 cm

    TLSold
  • Evrak Çantası-33 cm x 28 cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Evrak Çantası-33 cm x 28 cm

    TLSold
  • Cohiba ahşap puro kutusu-14 cm x 13 cm

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Cohiba ahşap puro kutusu-14 cm x 13 cm

    TLSold
  • Jubile Couronne ahşap kutu-16 cm x 9 cm

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Jubile Couronne ahşap kutu-16 cm x 9 cm

    TLSold
  • Eski dönem üç boyutlu, hareket ettirdikçe göz kırpan kadın bulunan çerçeveli resim-18 cm x 14 cm

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Eski dönem üç boyutlu, hareket ettirdikçe göz kırpan kadın bulunan çerçeveli resim-18 cm x 14 cm

    TLSold
  • Orijinal eski dönem boş Montblanc kalem kutusu-23 cm x 7 cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Orijinal eski dönem boş Montblanc kalem kutusu-23 cm x 7 cm

    TLSold
  • Döneminde James Bond çanta olarak tabir edilen evrak taşıma çantası-42 cm x 30 cm. Mekanizması, açılıp kapanması sorunsuz. Kilit anahtarı yok.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Döneminde James Bond çanta olarak tabir edilen evrak taşıma çantası-42 cm x 30 cm. Mekanizması, açılıp kapanması sorunsuz. Kilit anahtarı yok.

    TLSold
  • Pirinç Tablo Apliği-14cmx40cm boyutlarında

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Pirinç Tablo Apliği-14cmx40cm boyutlarında

    TLSold
  • Osmanlı Karadağlı-Osmanlı Subaylarının kullandığı boynuz kabzalı.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Osmanlı Karadağlı-Osmanlı Subaylarının kullandığı boynuz kabzalı.

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kitap-Kondüsyonu düşüktür.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Osmanlı dönemi kitap-Kondüsyonu düşüktür.

    TLSold
  • Banker Lambası

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Banker Lambası

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kitap-Kondüsyonu düşüktür.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Osmanlı dönemi kitap-Kondüsyonu düşüktür.

    TLSold
  • Osmanlı mühürlü defter-Haliyle

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Osmanlı mühürlü defter-Haliyle

    TLSold
  • Pirinç sürahi-agır eski pirinç

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Pirinç sürahi-agır eski pirinç

    TLSold
  • Osmanlı kristal camlı lambalık-Birisinin camında çatlak vardır

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Osmanlı kristal camlı lambalık-Birisinin camında çatlak vardır

    TLSold
  • Bomonti tabela-ahşap malzeme

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Bomonti tabela-ahşap malzeme

    TLSold
  • Pirinç çay takımı-El işlemeli

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Pirinç çay takımı-El işlemeli

    TLSold
  • Dönem askeri haki renge sahip pergel

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Dönem askeri haki renge sahip pergel

    TLSold
  • Pirinç Ayakkabı çekeceği

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Pirinç Ayakkabı çekeceği

    TLSold
  • Vintage dönem Remington traş makinesi-Çalışır vaziyette

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Vintage dönem Remington traş makinesi-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • İş Bankası metal kumbara

    Lot No: 224

    Lot: 224

    İş Bankası metal kumbara

    TLSold
  • 4 parça eski deri kılıf.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    4 parça eski deri kılıf.

    TLSold
  • Star Wars figürü. İçine şeker konuluyor ve konuşuyor. -Pilli, ancak pili yok. 21 cm

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Star Wars figürü. İçine şeker konuluyor ve konuşuyor. -Pilli, ancak pili yok. 21 cm

    TLSold
  • Çerçevesinde baskı resim-28 cm x 23 cm

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Çerçevesinde baskı resim-28 cm x 23 cm

    TLSold
  • İçinde orijinal şırıngaları bulunan üzeri original record insiyalli metal şırınga kutusu

    Lot No: 228

    Lot: 228

    İçinde orijinal şırıngaları bulunan üzeri original record insiyalli metal şırınga kutusu

    TLSold
  • İçi aynalı eski rimel kutusu, Nurtex

    Lot No: 229

    Lot: 229

    İçi aynalı eski rimel kutusu, Nurtex

    TLSold
  • Metal çerçeve-22 cm x 16,5 cm

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Metal çerçeve-22 cm x 16,5 cm

    TLSold
  • Osmanlı Duvar Saati-Çalışır vaziyette

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Osmanlı Duvar Saati-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Brother Faks Telefon-Çalışır vaziyette

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Brother Faks Telefon-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Halter Ağırlıkları-Alman Malı

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Halter Ağırlıkları-Alman Malı

    TLSold
  • Ahşap Kutu -el boyaması

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Ahşap Kutu -el boyaması

    TLSold
  • Pilli Araba-Çalışır vaziyette

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Pilli Araba-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Pilli Araba-Çalışır vaziyette

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Pilli Araba-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Pilli Araba-Çalışır vaziyette

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Pilli Araba-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Kahve değirmeni formunda kalemtraş

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Kahve değirmeni formunda kalemtraş

    TLSold
  • Dikiş Makinesi formunda kalemtraş

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Dikiş Makinesi formunda kalemtraş

    TLSold
  • Pirinç şekerlik-dönem ürünü

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Pirinç şekerlik-dönem ürünü

    TLSold
  • Eski dönem seyyar satıcı terazisi

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Eski dönem seyyar satıcı terazisi

    TLSold
  • 2 adet başucu lambası, metal ve cam

    Lot No: 242

    Lot: 242

    2 adet başucu lambası, metal ve cam

    TLSold
  • 2 adet metal şamdan-Yüks: 21 cm

    Lot No: 243

    Lot: 243

    2 adet metal şamdan-Yüks: 21 cm

    TLSold
  • Vintage kül tablaları, iki adet, kahverengi cam-Çap: 15 cm

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Vintage kül tablaları, iki adet, kahverengi cam-Çap: 15 cm

    TLSold
  • Antika İngiliz tabak-Çap: 25 cm. William Ridgway imalatı. Oldukça yaşlı bir ürün. Atık, kırık yoktur.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Antika İngiliz tabak-Çap: 25 cm. William Ridgway imalatı. Oldukça yaşlı bir ürün. Atık, kırık yoktur.

    TLSold
  • Murano Küre, mor ve kehribar tonlarıyla.-Çap: 9 cm

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Murano Küre, mor ve kehribar tonlarıyla.-Çap: 9 cm

    TLSold
  • Eski ahşap çorap tamir yumurtası-6 cm x 4 cm

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Eski ahşap çorap tamir yumurtası-6 cm x 4 cm

    TLSold
  • Seiko 5 otomatik kadın saati-Orijinal seiko çelik kordonu ile birlikte, çalışır durumdadır.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Seiko 5 otomatik kadın saati-Orijinal seiko çelik kordonu ile birlikte, çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Hat Kalemi-Pirinç ve ahşap materyalden. Uzunluk: 12 cm

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Hat Kalemi-Pirinç ve ahşap materyalden. Uzunluk: 12 cm

    TLSold
  • İçi dolu eski pul defteri-İçinde 212 adet pul vardır. Pullar fotoğraflarda gösterilmiştir. Defter eski ve kondüsyonu iyi durumdadır.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    İçi dolu eski pul defteri-İçinde 212 adet pul vardır. Pullar fotoğraflarda gösterilmiştir. Defter eski ve kondüsyonu iyi durumdadır.

    TLSold
  • Fener Formunda Kalemtraş

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Fener Formunda Kalemtraş

    TLSold
  • Şans küresi formunda kalemtraş

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Şans küresi formunda kalemtraş

    TLSold
  • Oyuncak tabanca-döküm malzeme

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Oyuncak tabanca-döküm malzeme

    TLSold
  • Üzerinde Osmanlıca yazılı döküm ibrik

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Üzerinde Osmanlıca yazılı döküm ibrik

    TLSold
  • Disney Televizyon-Çalışır vaziyette

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Disney Televizyon-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Tren kompartıman lambası

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Tren kompartıman lambası

    TLSold
  • Pirinç Obje-10 cm

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Pirinç Obje-10 cm

    TLSold
  • Hesap Makinesi-Çalışır vaziyette

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Hesap Makinesi-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Pusula-Çalışır vaziyette

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Pusula-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Guguklu Saat-Kök boyalı, ahşap, çalışır vaziyette

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Guguklu Saat-Kök boyalı, ahşap, çalışır vaziyette

    TLSold
  • Polaroid 600-Makinenin açılmasında kullanılan yanda basılan düğmelerden biri kırık, açılmasında sorun yaratmıyor. Üstte de bir kırık parça var. Bunların dışında kozmetiği iyi.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Polaroid 600-Makinenin açılmasında kullanılan yanda basılan düğmelerden biri kırık, açılmasında sorun yaratmıyor. Üstte de bir kırık parça var. Bunların dışında kozmetiği iyi.

    TLSold
  • Zenit ET Analog Makine-Makinenin çalışmasında problem yok. Kozmetik iyi. Ancak aynasında sorun var görünüyor.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Zenit ET Analog Makine-Makinenin çalışmasında problem yok. Kozmetik iyi. Ancak aynasında sorun var görünüyor.

    TLSold
  • Polaris marka quartz saat-Yükseklik: 26 cm

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Polaris marka quartz saat-Yükseklik: 26 cm

    TLSold
  • Makine Kimya Endüstrisi Gaz Maskesi-Kullanılmamış üründür.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Makine Kimya Endüstrisi Gaz Maskesi-Kullanılmamış üründür.

    TLSold
  • Osmanlı tekke işi kapaklı sahan-Çap 18 cm Yükseklik: 14 cm

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Osmanlı tekke işi kapaklı sahan-Çap 18 cm Yükseklik: 14 cm

    TLSold
  • 4 adet analog, 1 adet dijital fotoğraf makinesi. -Fenix-1B  Polonya Malı 35 mm, Fujifilm Finepix, Hanimex Dual Lens,Agfa İso Rapid 1, Sony. Kameralar haliyle. Kontrol edilme imkanı olmadı.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    4 adet analog, 1 adet dijital fotoğraf makinesi. -Fenix-1B Polonya Malı 35 mm, Fujifilm Finepix, Hanimex Dual Lens,Agfa İso Rapid 1, Sony. Kameralar haliyle. Kontrol edilme imkanı olmadı.

    TLSold
  • Zenit 122 Fotoğraf Makinesi-Kozmetik çok iyi durumda. Makine çok temiz. Çalışması tarafımızca kontrol edilmemiştir. Helios 44M-6 Lens. Sadece lens fiyatları dahi yurt dışında oldukça yüksektir.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Zenit 122 Fotoğraf Makinesi-Kozmetik çok iyi durumda. Makine çok temiz. Çalışması tarafımızca kontrol edilmemiştir. Helios 44M-6 Lens. Sadece lens fiyatları dahi yurt dışında oldukça yüksektir.

    TLSold
  • Reçine malzemeden imal edilmiş uzakdoğu kadın figürü-Yükseklik: 31 cm

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Reçine malzemeden imal edilmiş uzakdoğu kadın figürü-Yükseklik: 31 cm

    TLSold
  • Kızıldereli figür formunda mum-Yükseklik: 21 cm

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Kızıldereli figür formunda mum-Yükseklik: 21 cm

    TLSold
  • Yumurta formunda porselen mücevher kutusu-Yükseklik: 10 cm

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Yumurta formunda porselen mücevher kutusu-Yükseklik: 10 cm

    TLSold
  • Orijinal İtalyan İpek Tablo-38 cm x 28 cm

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Orijinal İtalyan İpek Tablo-38 cm x 28 cm

    TLSold
  • Orijinal İtalyan İpek Tablo-40 cm x 33 cm

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Orijinal İtalyan İpek Tablo-40 cm x 33 cm

    TLSold
  • Orijinal İtalyan İpek Tablo-32 cm x 26 cm

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Orijinal İtalyan İpek Tablo-32 cm x 26 cm

    TLSold
  • Orijinal İtalyan İpek Tablo-38 cm x 31 cm

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Orijinal İtalyan İpek Tablo-38 cm x 31 cm

    TLSold
  • Orijinal İtalyan İpek Tablo-14 cm x 12 cm

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Orijinal İtalyan İpek Tablo-14 cm x 12 cm

    TLSold
  • Orijinal İtalyan İpek Tablo-12 cm x 12 cm

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Orijinal İtalyan İpek Tablo-12 cm x 12 cm

    TLSold
  • Eski dönem ingiliz tabak. British Anchor Ironstone.-Çap: 20 cm

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Eski dönem ingiliz tabak. British Anchor Ironstone.-Çap: 20 cm

    TLSold
  • Eski dönem ingiliz tabak. Grindley, Staffordshire.-Çap: 20 cm

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Eski dönem ingiliz tabak. Grindley, Staffordshire.-Çap: 20 cm

    TLSold
  • Vintage Rudesheimer Heinrich Porselen Irish Coffee Fincanı ve Fincan Tabağı-Yükseklik: 12 cm

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Vintage Rudesheimer Heinrich Porselen Irish Coffee Fincanı ve Fincan Tabağı-Yükseklik: 12 cm

    TLSold
  • 70'li yıllardan fransız opalin şekerlik-Yükseklik: 14 cm

    Lot No: 280

    Lot: 280

    70'li yıllardan fransız opalin şekerlik-Yükseklik: 14 cm

    TLSold
  • Pirinç minyatür masa saati-çalışır vaziyette pil takılacak

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Pirinç minyatür masa saati-çalışır vaziyette pil takılacak

    TLSold
  • Dual HS 26 Plakçalar-çalışır vaziyette- kabinleriyle

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Dual HS 26 Plakçalar-çalışır vaziyette- kabinleriyle

    TLSold
  • 1952 Belçika Trenci Lambası-Pirinç

    Lot No: 283

    Lot: 283

    1952 Belçika Trenci Lambası-Pirinç

    TLSold
  • Kutusunda kurmalı masa saati-sıfır ürün

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Kutusunda kurmalı masa saati-sıfır ürün

    TLSold
  • Opalin Fransız Gaz Lambası-Uzunluk 45 cm

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Opalin Fransız Gaz Lambası-Uzunluk 45 cm

    TLSold
  • Coca cola Tır-Kutusunda

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Coca cola Tır-Kutusunda

    TLSold
  • Iglo Tır-Kutusunda

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Iglo Tır-Kutusunda

    TLSold
  • FIFA World Cup Coca cola Team Bus-Kutusunda

    Lot No: 288

    Lot: 288

    FIFA World Cup Coca cola Team Bus-Kutusunda

    TLSold
  • Gümüş Kaplama Gondol

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Gümüş Kaplama Gondol

    TLSold
  • Samanyolu Dergilerden oluşan cilt

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Samanyolu Dergilerden oluşan cilt

    TLSold
  • Kallavi Tankard

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Kallavi Tankard

    TLSold
  • Kamp Ocağı-punher marka alman malı

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Kamp Ocağı-punher marka alman malı

    TLSold
  • Ahşap işlemeli kutu

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Ahşap işlemeli kutu

    TLSold
  • Siyah renkte çevirmeli telefon

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Siyah renkte çevirmeli telefon

    TLSold
  • Üç adet ayrı boylarda kadeh

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Üç adet ayrı boylarda kadeh

    TLSold
  • Bilecik Özel İdaresi Duvar Tabağı

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Bilecik Özel İdaresi Duvar Tabağı

    TLSold
  • Opalin Fransız Gaz Lambası

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Opalin Fransız Gaz Lambası

    TLSold
  • Dual HS 33 Plakçalar-Orijinal kabinleri ile birlikte

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Dual HS 33 Plakçalar-Orijinal kabinleri ile birlikte

    TLSold
  • Büyük boy gofreli tankard-Ağız kısmında atık vardır

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Büyük boy gofreli tankard-Ağız kısmında atık vardır

    TLSold
  • Çift Kobalt Mumluk-Bronz ve porselen malzemeden mamul

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Çift Kobalt Mumluk-Bronz ve porselen malzemeden mamul

    TLSold
  • Spalding Çocuk Kayak Takımı

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Spalding Çocuk Kayak Takımı

    TLSold
  • Osmanlı paralarından yapılmış takı

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Osmanlı paralarından yapılmış takı

    TLSold
  • Aslan başlı denizci kılıcı-Kabza kemik, püsküllü

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Aslan başlı denizci kılıcı-Kabza kemik, püsküllü

    TLSold
  • Tezhip- çerçeveli

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Tezhip- çerçeveli

    TLSold
  • Çanakkale Madalyası-Çanakkale'de savaşan askerlere verilen en son Osmanlı Madalyasıdır

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Çanakkale Madalyası-Çanakkale'de savaşan askerlere verilen en son Osmanlı Madalyasıdır

    TLSold
  • Seyit Onbaşı Madalyası

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Seyit Onbaşı Madalyası

    TLSold
  • Osmanlı gümüş parası-Reşat 1327/2   2 kuruş gümüş çil

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Osmanlı gümüş parası-Reşat 1327/2 2 kuruş gümüş çil

    TLSold
  • Osmanlı oturak kahve değirmeni-66 cm x 24 cm. Kallavi boy. Kondüsyonu yüksektir.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Osmanlı oturak kahve değirmeni-66 cm x 24 cm. Kallavi boy. Kondüsyonu yüksektir.

    TLSold
  • Grundig Plakçalar, kasetçalar ve radyo-Sony kabinleriyle birlikte. Çalşır vaziyette.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Grundig Plakçalar, kasetçalar ve radyo-Sony kabinleriyle birlikte. Çalşır vaziyette.

    TLSold
  • Deri Silah kılıfı

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Deri Silah kılıfı

    TLSold
  • Osmanlı Gümüş Kaplama Pudralık-Hıdiv insiyalli

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Osmanlı Gümüş Kaplama Pudralık-Hıdiv insiyalli

    TLSold
  • Pirinç Süleymaniye işi 3 adet kadeh

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Pirinç Süleymaniye işi 3 adet kadeh

    TLSold
  • Üzerinde Osmanlıca yazılar bulunan kandil

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Üzerinde Osmanlıca yazılar bulunan kandil

    TLSold
  • Orak Çekiçli matara-sovyet malı dönem ürünü

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Orak Çekiçli matara-sovyet malı dönem ürünü

    TLSold
  • Keman çalan çocuk-damgalı

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Keman çalan çocuk-damgalı

    TLSold
  • Tel kırma işçilikli bohça-el işi  77cmx 85 cm

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Tel kırma işçilikli bohça-el işi 77cmx 85 cm

    TLSold
  • Hıdiv gümüş kaplama servis kaşığı

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Hıdiv gümüş kaplama servis kaşığı

    TLSold
  • Hilalli bakır sahan-dönem ürünü çap 16 cm

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Hilalli bakır sahan-dönem ürünü çap 16 cm

    TLSold
  • Osmanlı Gaz Lambası-Yükseklik 43 cm

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Osmanlı Gaz Lambası-Yükseklik 43 cm

    TLSold
  • Küpeli pirinç vazo-Yükseklik 46 cm

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Küpeli pirinç vazo-Yükseklik 46 cm

    TLSold
  • Yeşil Camlı Teneke Fenerler-31 cm  ve 33 cm yüksekliğinde

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Yeşil Camlı Teneke Fenerler-31 cm ve 33 cm yüksekliğinde

    TLSold
  • Pirinç ve cam jardinyer

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Pirinç ve cam jardinyer

    TLSold
  • Hapishane boncuk işi (Hasan)-dönem ürünü 23 cm

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Hapishane boncuk işi (Hasan)-dönem ürünü 23 cm

    TLSold
  • Yeşil şişeli gaz lambası

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Yeşil şişeli gaz lambası

    TLSold
  • Klasik gaz lambası

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Klasik gaz lambası

    TLSold
  • Pirinç, damgaları bulunan kahve değirmeni

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Pirinç, damgaları bulunan kahve değirmeni

    TLSold
  • Fasulye el boyama biblolar-10 adet

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Fasulye el boyama biblolar-10 adet

    TLSold
  • Fasulye el boyama biblolar-10 adet

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Fasulye el boyama biblolar-10 adet

    TLSold
  • Mavi Alev Gaz Ocağı

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Mavi Alev Gaz Ocağı

    TLSold
  • U.S.A. Gemici Feneri

    Lot No: 330

    Lot: 330

    U.S.A. Gemici Feneri

    TLSold
  • Nazi Pul Lotu

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Nazi Pul Lotu

    TLSold
  • Nazi Propaganda Kartı

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Nazi Propaganda Kartı

    TLSold
  • Nazi Propaganda Kartı

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Nazi Propaganda Kartı

    TLSold
  • Vintage porselen boş metaxa şişesi

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Vintage porselen boş metaxa şişesi

    TLSold
  • Kahverengi ve yeşil tonlara sahip murano kül tablası-Çap: 11 cm

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Kahverengi ve yeşil tonlara sahip murano kül tablası-Çap: 11 cm

    TLSold
  • Kahverengi ve yeşil tonlara sahip farklı formda murano kül tablası-Çap: 15 cm

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Kahverengi ve yeşil tonlara sahip farklı formda murano kül tablası-Çap: 15 cm

    TLSold
  • Yeşil tonlara sahip murano kül tablası-Çap: 15 cm

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Yeşil tonlara sahip murano kül tablası-Çap: 15 cm

    TLSold
  • Yeşil ve kahverengi geçişli tonlara sahip aykırı formda murano kül tablası-Çap: 14 cm

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Yeşil ve kahverengi geçişli tonlara sahip aykırı formda murano kül tablası-Çap: 14 cm

    TLSold
  • Çok zarif yeşilli kahverengili tonlara sahip aykırı formda murano kül tablası-Çap: 13 cm Kenarında çok minik bir atığı var. 3. fotoğrafta gösterilmiştir.

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Çok zarif yeşilli kahverengili tonlara sahip aykırı formda murano kül tablası-Çap: 13 cm Kenarında çok minik bir atığı var. 3. fotoğrafta gösterilmiştir.

    TLSold
  • Üfleme cam hacamat kupaları

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Üfleme cam hacamat kupaları

    TLSold
  • Metal Araba. Jeep Wrangler Rubicon. Scale: 1/27-14 cm. Arka pencere plastik aksamda rahatsız etmeyen kırık var.

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Metal Araba. Jeep Wrangler Rubicon. Scale: 1/27-14 cm. Arka pencere plastik aksamda rahatsız etmeyen kırık var.

    TLSold
  • Buddy L Teneke Traktör-9 cm

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Buddy L Teneke Traktör-9 cm

    TLSold
  • Muratti teneke Sigara Kutusu-8 cm x 7 cm

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Muratti teneke Sigara Kutusu-8 cm x 7 cm

    TLSold
  • Rafael'in Madonna resimlerinin kullanıldığı 1930'lar papier mache kibrit kutusu, silindir şeklinde-Yükseklik: 6 cm çap: 4 cm. İçinde orijinal kibritleri vardır.

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Rafael'in Madonna resimlerinin kullanıldığı 1930'lar papier mache kibrit kutusu, silindir şeklinde-Yükseklik: 6 cm çap: 4 cm. İçinde orijinal kibritleri vardır.

    TLSold
  • İsveç Malı Solstickan Marka Kibrit-12 cm x 7 cm

    Lot No: 345

    Lot: 345

    İsveç Malı Solstickan Marka Kibrit-12 cm x 7 cm

    TLSold
  • İEF İzmir Enternasyonal Fuarı Kibrit. 1979-11 cm x 7 cm

    Lot No: 346

    Lot: 346

    İEF İzmir Enternasyonal Fuarı Kibrit. 1979-11 cm x 7 cm

    TLSold
  • Yenice Sigara Paketi. İçi dolu üründür. Koleksiyon içindir. İçilmez.

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Yenice Sigara Paketi. İçi dolu üründür. Koleksiyon içindir. İçilmez.

    TLSold
  • Bahar Sigara Paketi. İçi dolu üründür. Koleksiyon içindir. İçilmez.

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Bahar Sigara Paketi. İçi dolu üründür. Koleksiyon içindir. İçilmez.

    TLSold
  • Samsun Sigara Paketi. İçi dolu üründür. Koleksiyon içindir. İçilmez.

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Samsun Sigara Paketi. İçi dolu üründür. Koleksiyon içindir. İçilmez.

    TLSold
  • George Henry Markalı Ayakkabı Bakım Seyahat Seti-Kutu içindeki boyalar kurumuştur. Yenilenmesi gerekir.

    Lot No: 350

    Lot: 350

    George Henry Markalı Ayakkabı Bakım Seyahat Seti-Kutu içindeki boyalar kurumuştur. Yenilenmesi gerekir.

    TLSold
  • El yapımı ahşap lokomotif modeli-Ölçüler: Uzunluk: 31 cm. Genişlik: 10 cm Yükseklik: 12 cm

    Lot No: 351

    Lot: 351

    El yapımı ahşap lokomotif modeli-Ölçüler: Uzunluk: 31 cm. Genişlik: 10 cm Yükseklik: 12 cm

    TLSold
  • Üzeri İş Bankası İnisiyalli dönem teneke kutu-Uzunluk: 15 cm Genişlik: 10 cm Yükseklik: 8 cm

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Üzeri İş Bankası İnisiyalli dönem teneke kutu-Uzunluk: 15 cm Genişlik: 10 cm Yükseklik: 8 cm

    TLSold
  • Yapı ve Kredi Bankası büyük boy bayrak-150 cm x 100 cm

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Yapı ve Kredi Bankası büyük boy bayrak-150 cm x 100 cm

    TLSold
  • Banka çek defteri, hesap cüzdanı ve kaplar

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Banka çek defteri, hesap cüzdanı ve kaplar

    TLSold
  • 9 adet milli piyango bileti

    Lot No: 355

    Lot: 355

    9 adet milli piyango bileti

    TLSold
  • 24 adet muhtelif ülkelerin kağıt paraları

    Lot No: 356

    Lot: 356

    24 adet muhtelif ülkelerin kağıt paraları

    TLSold
  • Foto Albüm-İçinde 40 civarı kartpostal, resim bulunan Lise Dönemi yapılmış öğrenci çalışması

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Foto Albüm-İçinde 40 civarı kartpostal, resim bulunan Lise Dönemi yapılmış öğrenci çalışması

    TLSold
  • National Geographic Dergisi-Ocak 1956 yılına ait. İçinde Türkiye-Yunanistan gezisine ilişkin makale vardır.

    Lot No: 358

    Lot: 358

    National Geographic Dergisi-Ocak 1956 yılına ait. İçinde Türkiye-Yunanistan gezisine ilişkin makale vardır.

    TLSold
  • Charlie Chaplin ve Laurel Hardy VCD Film Box-İçinde 5 Charlie Chaplin, 1 Laurel ve Hardy filmini içeren 6 filmlik VCD film seti

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Charlie Chaplin ve Laurel Hardy VCD Film Box-İçinde 5 Charlie Chaplin, 1 Laurel ve Hardy filmini içeren 6 filmlik VCD film seti

    TLSold
  • Vakıfbank 4'lü PC CD -Zaman ve Mekan, Osmanlı Coğrafyası'ndan Renkler, Çizgiler

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Vakıfbank 4'lü PC CD -Zaman ve Mekan, Osmanlı Coğrafyası'ndan Renkler, Çizgiler

    TLSold
  • Dönem Feza Oyuncak Tabanca ve Zafer Oyuncak Tabanca Mantarı

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Dönem Feza Oyuncak Tabanca ve Zafer Oyuncak Tabanca Mantarı

    TLSold
  • Dönem 3 adet gazoz açacak

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Dönem 3 adet gazoz açacak

    TLSold
  • Çin el boyama tabak, kırmızı damgalı

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Çin el boyama tabak, kırmızı damgalı

    TLSold
  • Minyatür desenleri ile boyanmış kütahya tabak

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Minyatür desenleri ile boyanmış kütahya tabak

    TLSold
  • Oldukça eski dönem 3 adet cam karanfillik-Yükseklik: 18 cm.

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Oldukça eski dönem 3 adet cam karanfillik-Yükseklik: 18 cm.

    TLSold
  • İstanbul Porselenİn Milli Saraylar için yaptığı sütlük-Ihlamur Kasrı'nda kullanılmak üzere

    Lot No: 366

    Lot: 366

    İstanbul Porselenİn Milli Saraylar için yaptığı sütlük-Ihlamur Kasrı'nda kullanılmak üzere

    TLSold
  • Zinn Vazo

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Zinn Vazo

    TLSold
  • Dönem ahşap çerçevesinde Karnik Derbekyan tarafından sandık için üretilmiş teneke levha

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Dönem ahşap çerçevesinde Karnik Derbekyan tarafından sandık için üretilmiş teneke levha

    TLSold
  • Eski kütahya lokumluk/sunumluk

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Eski kütahya lokumluk/sunumluk

    TLSold
  • Osmanlı para kesesi

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Osmanlı para kesesi

    TLSold
  • Nazi Propaganda Kartı

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Nazi Propaganda Kartı

    TLSold
  • Nazi El Yazılı Mektup Zarfı-efemera orijinal

    Lot No: 372

    Lot: 372

    Nazi El Yazılı Mektup Zarfı-efemera orijinal

    TLSold
  • Tonka Kamyon-19 cmboyunda

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Tonka Kamyon-19 cmboyunda

    TLSold
  • Tonka Kamyon-19 cm boyunda

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Tonka Kamyon-19 cm boyunda

    TLSold
  • Yeşil Tonka-18 cm boyunda dönem ürünü

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Yeşil Tonka-18 cm boyunda dönem ürünü

    TLSold
  • Mavi Chevrolet Model Araba-Kinsmart 1957 chevrolet bel air

    Lot No: 376

    Lot: 376

    Mavi Chevrolet Model Araba-Kinsmart 1957 chevrolet bel air

    TLSold
  • Maisto 1/18 Model Araba-opelspeedster

    Lot No: 377

    Lot: 377

    Maisto 1/18 Model Araba-opelspeedster

    TLSold
  • Sarı Mini Cooper 1/18-welly marka ambalajında

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Sarı Mini Cooper 1/18-welly marka ambalajında

    TLSold
  • 1/18 Ferrari-burago

    Lot No: 379

    Lot: 379

    1/18 Ferrari-burago

    TLSold
  • Dönem Vantilatör-etap marka dönem ürünü çalışır vaziyette  21 cm x 51 cm

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Dönem Vantilatör-etap marka dönem ürünü çalışır vaziyette 21 cm x 51 cm

    TLSold
  • Hapishane boncuk işi ( maşallah )-dönem ürünü 17 cm

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Hapishane boncuk işi ( maşallah )-dönem ürünü 17 cm

    TLSold
  • Çini Tablo-Kenarında kırığı var  67cm x  67 cm

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Çini Tablo-Kenarında kırığı var 67cm x 67 cm

    TLSold
  • Ahşap çekmeceli tırnaklık-el işi 28 cm x68 cm x92 cm

    Lot No: 383

    Lot: 383

    Ahşap çekmeceli tırnaklık-el işi 28 cm x68 cm x92 cm

    TLSold
  • Rum evinden çıkma ahşap ayna- 66 cm x 95 cm boyutunda el işi çok eski

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Rum evinden çıkma ahşap ayna- 66 cm x 95 cm boyutunda el işi çok eski

    TLSold
  • Hassan Gazoz Şişesi-boyun kısmı kırıktır haliyle

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Hassan Gazoz Şişesi-boyun kısmı kırıktır haliyle

    TLSold
  • Ahşap Kavukluk-35 cm x 43 cm

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Ahşap Kavukluk-35 cm x 43 cm

    TLSold
  • Aslan başlı bronz havan-Yükseklik 7 cm

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Aslan başlı bronz havan-Yükseklik 7 cm

    TLSold
  • Gümüş tuğralı sunumluk-30.20 gr ayar damgalı

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Gümüş tuğralı sunumluk-30.20 gr ayar damgalı

    TLSold
  • Pirinç büyük boy divitlik-hattat kalem işçilikli 27.5 cm boyunda

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Pirinç büyük boy divitlik-hattat kalem işçilikli 27.5 cm boyunda

    TLSold
  • Alman malı bisiklet lambası-obermetall marka nadir çıkar

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Alman malı bisiklet lambası-obermetall marka nadir çıkar

    TLSold
  • Türk Tayyare Cemiyeti Kumbara-Pirinç nadir çıkar seri numaralı

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Türk Tayyare Cemiyeti Kumbara-Pirinç nadir çıkar seri numaralı

    TLSold
  • El işi ahşap çift mumluk-Yükseklik 18 cm dönem ürünü

    Lot No: 392

    Lot: 392

    El işi ahşap çift mumluk-Yükseklik 18 cm dönem ürünü

    TLSold
  • Değişik formda sigaralık-72.94 gr  maşallah yazılı

    Lot No: 393

    Lot: 393

    Değişik formda sigaralık-72.94 gr maşallah yazılı

    TLSold
  • Gümüş Kartvizitlik-900 ayar 58.5 gr 6cm x9 cm

    Lot No: 394

    Lot: 394

    Gümüş Kartvizitlik-900 ayar 58.5 gr 6cm x9 cm

    TLSold
  • Jsgus Meyer Alman Malı Türkiye piyasası için yapılmış bekçi saati- dönem ürünü

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Jsgus Meyer Alman Malı Türkiye piyasası için yapılmış bekçi saati- dönem ürünü

    TLSold
  • 2 adet pipo ve Türk pipo tütünü kutusu -Kutu içi boştur

    Lot No: 396

    Lot: 396

    2 adet pipo ve Türk pipo tütünü kutusu -Kutu içi boştur

    TLSold
  • Çeşm-i Bülbül Vazo-Boyu 16 cm

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Çeşm-i Bülbül Vazo-Boyu 16 cm

    TLSold
  • Hugo Schneider Cam Gaz Lambası-Boyu 51 cm

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Hugo Schneider Cam Gaz Lambası-Boyu 51 cm

    TLSold
  • 3 kollu şamdan-Onyx ve pirinç

    Lot No: 399

    Lot: 399

    3 kollu şamdan-Onyx ve pirinç

    TLSold
  • Osmanlı kırlangıç geçme bakır kazan-Değişik formda dönem ürünü

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Osmanlı kırlangıç geçme bakır kazan-Değişik formda dönem ürünü

    TLSold
  • Tuğralı gümüş sunumluk-27  gr

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Tuğralı gümüş sunumluk-27 gr

    TLSold
  • Solingen ustura-tobis  dönem malı yüksek kondisyonda

    Lot No: 402

    Lot: 402

    Solingen ustura-tobis dönem malı yüksek kondisyonda

    TLSold
  • Pirinç resimlik

    Lot No: 403

    Lot: 403

    Pirinç resimlik

    TLSold
  • Bronz osmanlı damgalı kırpıklı sahan-Çap 21 cm

    Lot No: 404

    Lot: 404

    Bronz osmanlı damgalı kırpıklı sahan-Çap 21 cm

    TLSold
  • Kristal gaz lambası-Boyu 49 cm

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Kristal gaz lambası-Boyu 49 cm

    TLSold
  • Kraliyet damgalı 6 kaşık 6 çatal alpaka takım-kaşık boyu 21 cm çatal boyu 19 cm

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Kraliyet damgalı 6 kaşık 6 çatal alpaka takım-kaşık boyu 21 cm çatal boyu 19 cm

    TLSold
  • Gümüş tuğralı sunumluk-21.51 gr

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Gümüş tuğralı sunumluk-21.51 gr

    TLSold
  • Minyatür işçilikli hatemkari çerçeve-16 cm x 20 cm boyutlarında

    Lot No: 408

    Lot: 408

    Minyatür işçilikli hatemkari çerçeve-16 cm x 20 cm boyutlarında

    TLSold
  • Marionnette Araba pikabı-Norveç Malı-Çalışır vaziyette

    Lot No: 409

    Lot: 409

    Marionnette Araba pikabı-Norveç Malı-Çalışır vaziyette

    TLSold
  • Antika Alman Malı G. Barthel marka pürmüz, pirinç malzeme-Yükseklik:18 cm En: 20 cm

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Antika Alman Malı G. Barthel marka pürmüz, pirinç malzeme-Yükseklik:18 cm En: 20 cm

    TLSold
  • 1960'lı yıllar Afyon İşi Bebek Beşiği-Deriden mamul. Deri Kısmı Ölçüsü: 80 cm x 60 cm

    Lot No: 411

    Lot: 411

    1960'lı yıllar Afyon İşi Bebek Beşiği-Deriden mamul. Deri Kısmı Ölçüsü: 80 cm x 60 cm

    TLSold
  • Peugeot Freres Valentigney Kahve Değirmeni-Antik Fransız Peugeot Freres Valentigney üretimi pirmitif kahve değirmeni. Orijinal durumda. Taban ahşap kısmı: 43 cm x 22 cm. Kahve değirmeni kısmı: 14 cm x 14 cm

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Peugeot Freres Valentigney Kahve Değirmeni-Antik Fransız Peugeot Freres Valentigney üretimi pirmitif kahve değirmeni. Orijinal durumda. Taban ahşap kısmı: 43 cm x 22 cm. Kahve değirmeni kısmı: 14 cm x 14 cm

    TLSold
  • Macar Hollohaza Porselen Shot Takımı-1 porselen matara ve 5 porselen bardak. Matara: 19 cm x 14 cm  Shot bardakları: 4 cm x 4 cm

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Macar Hollohaza Porselen Shot Takımı-1 porselen matara ve 5 porselen bardak. Matara: 19 cm x 14 cm Shot bardakları: 4 cm x 4 cm

    TLSold
  • Maden işçisini simgeleyen döküm ağır malzeme figür-Yükseklik: 25 cm

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Maden işçisini simgeleyen döküm ağır malzeme figür-Yükseklik: 25 cm

    TLSold
  • Birbirinden farklı 10 adet dönem shot bardağı-Yükseklik: 7 cm-8 cm

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Birbirinden farklı 10 adet dönem shot bardağı-Yükseklik: 7 cm-8 cm

    TLSold
  • 4 adet eski dönem el kantarı-Haliyle. 33 cm 20 cm 19 cm ve 12 cm

    Lot No: 416

    Lot: 416

    4 adet eski dönem el kantarı-Haliyle. 33 cm 20 cm 19 cm ve 12 cm

    TLSold
  • Pirinç ve mermerden mamul dönem ürünü üçlü şamdan-Yüks: 21 cm En: 20 cm

    Lot No: 417

    Lot: 417

    Pirinç ve mermerden mamul dönem ürünü üçlü şamdan-Yüks: 21 cm En: 20 cm

    TLSold
  • 10 adet 33'lük yabancı plak-Kondüsyonları iyi durumdadır.

    Lot No: 418

    Lot: 418

    10 adet 33'lük yabancı plak-Kondüsyonları iyi durumdadır.

    TLSold
  • Oldukça eski satır-38 cm x 11 cm

    Lot No: 419

    Lot: 419

    Oldukça eski satır-38 cm x 11 cm

    TLSold
  • İki adet dövme demirden aplik-Her biri 24 cm x 22 cm

    Lot No: 420

    Lot: 420

    İki adet dövme demirden aplik-Her biri 24 cm x 22 cm

    TLSold
  • 5 adet koleksiyonluk Coca Cola bardağı-Yeşil neon renk

    Lot No: 421

    Lot: 421

    5 adet koleksiyonluk Coca Cola bardağı-Yeşil neon renk

    TLSold
  • 2 adet koleksiyonluk Coca Cola bardağı-2002 World Cup Korea Japan ve 2006 World Cup Germany (kutusunda)

    Lot No: 422

    Lot: 422

    2 adet koleksiyonluk Coca Cola bardağı-2002 World Cup Korea Japan ve 2006 World Cup Germany (kutusunda)

    TLSold
  • 4 adet pop art dönem su bardağı

    Lot No: 423

    Lot: 423

    4 adet pop art dönem su bardağı

    TLSold
  • 4 adet  Buddha figürleri, reçine malzeme -Yükseklik: 5 cm, 6 cm  Genişkik: 3 cm, 4 cm, 6 cm

    Lot No: 424

    Lot: 424

    4 adet Buddha figürleri, reçine malzeme -Yükseklik: 5 cm, 6 cm Genişkik: 3 cm, 4 cm, 6 cm

    TLSold
  • 5 adet Konya tahta kaşık

    Lot No: 425

    Lot: 425

    5 adet Konya tahta kaşık

    TLSold
  • Metal Askeri Matara-Kondüsyonu yüksek. Kılıfı yok.

    Lot No: 426

    Lot: 426

    Metal Askeri Matara-Kondüsyonu yüksek. Kılıfı yok.

    TLSold
  • Ahşap ve camdan oluşan Romanya yerel matara-Yüks: 30 cm En: 19 cm

    Lot No: 427

    Lot: 427

    Ahşap ve camdan oluşan Romanya yerel matara-Yüks: 30 cm En: 19 cm

    TLSold
  • Seramik kuş biblosu-Brezilya üretimi-13 cm

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Seramik kuş biblosu-Brezilya üretimi-13 cm

    TLSold
  • Üzerinde kağnı çeken kadın figürlü ahşap kaideli pirinç obje-20 cm x 6 cm

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Üzerinde kağnı çeken kadın figürlü ahşap kaideli pirinç obje-20 cm x 6 cm

    TLSold
  • Büyük boy pirinç  gülabdan-25 cm

    Lot No: 430

    Lot: 430

    Büyük boy pirinç gülabdan-25 cm

    TLSold
  • Alman Zinn Kadeh-Yükseklik: 18,5 cm

    Lot No: 431

    Lot: 431

    Alman Zinn Kadeh-Yükseklik: 18,5 cm

    TLSold
  • Teak Su Terazisi, Alman Malı-Komple kaliteli ahşap malzeme, ağır bir ürün, terazi kısmı sorunsuz. 30 cm x 6 cm

    Lot No: 432

    Lot: 432

    Teak Su Terazisi, Alman Malı-Komple kaliteli ahşap malzeme, ağır bir ürün, terazi kısmı sorunsuz. 30 cm x 6 cm

    TLSold
  • Viski/Likör Karafı-Kristal cam, metal kaide, ağır ürün. Yükseklik: 41 cm.

    Lot No: 433

    Lot: 433

    Viski/Likör Karafı-Kristal cam, metal kaide, ağır ürün. Yükseklik: 41 cm.

    TLSold
  • Alman Neckermann saatli radyo-Çalışıyor, sorunsuz. FM Bandı var.

    Lot No: 434

    Lot: 434

    Alman Neckermann saatli radyo-Çalışıyor, sorunsuz. FM Bandı var.

    TLSold
  • Pirinç çan-Yükseklik: 9 cm En: 8 cm

    Lot No: 435

    Lot: 435

    Pirinç çan-Yükseklik: 9 cm En: 8 cm

    TLSold
  • Pirinç çan-Yükseklik: 11 cm

    Lot No: 436

    Lot: 436

    Pirinç çan-Yükseklik: 11 cm

    TLSold
  • Telkari nalın çifti, eski dönem-Uzunluk: 10 cm

    Lot No: 437

    Lot: 437

    Telkari nalın çifti, eski dönem-Uzunluk: 10 cm

    TLSold
  • Anadol Jant Kapağı-Çapı: 22 cm

    Lot No: 438

    Lot: 438

    Anadol Jant Kapağı-Çapı: 22 cm

    TLSold
  • Vintage çift küpe

    Lot No: 439

    Lot: 439

    Vintage çift küpe

    TLSold
  • 6 adet köy bardağı

    Lot No: 440

    Lot: 440

    6 adet köy bardağı

    TLSold
  • Toprak üzeri sır kaplı, porselen kapaklı Avrupa Şişe-Yükseklik: 30 cm. Şişe ağzında küçük bir atık vardır.

    Lot No: 441

    Lot: 441

    Toprak üzeri sır kaplı, porselen kapaklı Avrupa Şişe-Yükseklik: 30 cm. Şişe ağzında küçük bir atık vardır.

    TLSold
  • Feuerhand Gemici Feneri-Alman Malı. Yükseklik: 25 cm.

    Lot No: 442

    Lot: 442

    Feuerhand Gemici Feneri-Alman Malı. Yükseklik: 25 cm.

    TLSold
  • Üzeri tel kırma işçilikli oldukça eski yastık örtüsü-50 cm x 55 cm

    Lot No: 443

    Lot: 443

    Üzeri tel kırma işçilikli oldukça eski yastık örtüsü-50 cm x 55 cm

    TLSold
  • Regal Marka Quartz ( Pilli) Duvar Saati-Çalışır durumda. 38 cm x 38 cm

    Lot No: 444

    Lot: 444

    Regal Marka Quartz ( Pilli) Duvar Saati-Çalışır durumda. 38 cm x 38 cm

    TLSold
  • Redka marka akıl oyunları dağ evi

    Lot No: 445

    Lot: 445

    Redka marka akıl oyunları dağ evi

    TLSold
  • Antep işi pirinç obje-10 cm x 7 cm

    Lot No: 446

    Lot: 446

    Antep işi pirinç obje-10 cm x 7 cm

    TLSold
  • Antep işi pirinç obje-10 cm x 11 cm

    Lot No: 447

    Lot: 447

    Antep işi pirinç obje-10 cm x 11 cm

    TLSold
  • Şifreli Asma Kilit-10 cm x 6 cm x 2 cm

    Lot No: 448

    Lot: 448

    Şifreli Asma Kilit-10 cm x 6 cm x 2 cm

    TLSold
  • Dövme Demir Asma Kilit-Polonya Malı. 12 cm x 7,5 cm x 2 cm

    Lot No: 449

    Lot: 449

    Dövme Demir Asma Kilit-Polonya Malı. 12 cm x 7,5 cm x 2 cm

    TLSold
  • Schumann Arzberg Germany fragonart desenli altın vermeyli fincan-Fincan: 7 cm x 4,5 cm  Tabak: 12 cm

    Lot No: 450

    Lot: 450

    Schumann Arzberg Germany fragonart desenli altın vermeyli fincan-Fincan: 7 cm x 4,5 cm Tabak: 12 cm

    TLSold
  • 4 kollu şamdan, porselen ve pirinç malzeme, damgasız-Yükseklik: 40 cm, Taban çapı: 17 cm

    Lot No: 451

    Lot: 451

    4 kollu şamdan, porselen ve pirinç malzeme, damgasız-Yükseklik: 40 cm, Taban çapı: 17 cm

    TLSold
  • İtalyan barok porselen kız biblo, damgalı ve mermer stantlı

    Lot No: 452

    Lot: 452

    İtalyan barok porselen kız biblo, damgalı ve mermer stantlı

    TLSold
  • Kaiser Doğu Alman 1970-1995 av temalı üç adet duvar tabağı-Çap: 10 cm

    Lot No: 453

    Lot: 453

    Kaiser Doğu Alman 1970-1995 av temalı üç adet duvar tabağı-Çap: 10 cm

    TLSold
  • Weiden Bavaria Porselen 2 adet fincan ve tabağı-1920-1940'lar, Türk kahvesi boyu

    Lot No: 454

    Lot: 454

    Weiden Bavaria Porselen 2 adet fincan ve tabağı-1920-1940'lar, Türk kahvesi boyu

    TLSold
  • Antik Booth's Dragon Made in England Trio-Yeşil Ejderha motifli, 1920'ler, tamamen el boyama

    Lot No: 455

    Lot: 455

    Antik Booth's Dragon Made in England Trio-Yeşil Ejderha motifli, 1920'ler, tamamen el boyama

    TLSold
  • ALT Tirschenreuth 1838 marka 1995 pembe trio -K. tabak: 14 cm, B. Tabak: 20 cm, Fincan: 7,5 cm x 7,5 cm

    Lot No: 456

    Lot: 456

    ALT Tirschenreuth 1838 marka 1995 pembe trio -K. tabak: 14 cm, B. Tabak: 20 cm, Fincan: 7,5 cm x 7,5 cm

    TLSold
  • Kaiser Doğu Alman tamamı el boyama sıcak çikolata fincanı

    Lot No: 457

    Lot: 457

    Kaiser Doğu Alman tamamı el boyama sıcak çikolata fincanı

    TLSold
  • 1900 başları Fransız Limoges Porselen Bonbonier-14 cm x 6 cm

    Lot No: 458

    Lot: 458

    1900 başları Fransız Limoges Porselen Bonbonier-14 cm x 6 cm

    TLSold
  • Wallendorf 1764 büyük boy porselen biblo, 1930'lar-23 cm x 23 cm

    Lot No: 459

    Lot: 459

    Wallendorf 1764 büyük boy porselen biblo, 1930'lar-23 cm x 23 cm

    TLSold
  • Fransız Limoges fragonard desenli altın vermeyli bonbonier-Yeşil damgalı, 14 cm x 6 cm

    Lot No: 460

    Lot: 460

    Fransız Limoges fragonard desenli altın vermeyli bonbonier-Yeşil damgalı, 14 cm x 6 cm

    TLSold
  • 1950'ler petit point işlemeli pirinç çerçeveli cam tepsi-36 cm x 19 cm

    Lot No: 461

    Lot: 461

    1950'ler petit point işlemeli pirinç çerçeveli cam tepsi-36 cm x 19 cm

    TLSold
  • Union damgalı British Made Asma Kilit-12,5 cm x 1,5 cm

    Lot No: 462

    Lot: 462

    Union damgalı British Made Asma Kilit-12,5 cm x 1,5 cm

    TLSold
  • Bronz Saat ve Çift Şamdan-Damgalı, çift kurmalı, orijinal anahtarı mevcut, 1952 Bronz Saat ve Çift Şamdan. Kasa İtalyan, makinesi Alman. Kusursuz çalışır vaziyette. Şamdanlar boy 61 cm en 30 cm, taban 20 cm. Her bir ağırlığı 5,5 kg. Saat boy 62 cm, taban 38 cm, derinlik 14 cm. Ağırlık 13,5 kg. Toplam ağırlık 24,5 kg.

    Lot No: 463

    Lot: 463

    Bronz Saat ve Çift Şamdan-Damgalı, çift kurmalı, orijinal anahtarı mevcut, 1952 Bronz Saat ve Çift Şamdan. Kasa İtalyan, makinesi Alman. Kusursuz çalışır vaziyette. Şamdanlar boy 61 cm en 30 cm, taban 20 cm. Her bir ağırlığı 5,5 kg. Saat boy 62 cm, taban 38 cm, derinlik 14 cm. Ağırlık 13,5 kg. Toplam ağırlık 24,5 kg.

    TLSold
  • Mont Blanc Meisterstück  Frederic Chopin Dolmakalem, Kutusunda

    Lot No: 464

    Lot: 464

    Mont Blanc Meisterstück Frederic Chopin Dolmakalem, Kutusunda

    TLSold
  • Junghans duvar saati-Çift kurmalı, gonglu, anahtarı mevcuttur. Çalışmasında problem yok. Junghans garanti kuponu mevcut.

    Lot No: 465

    Lot: 465

    Junghans duvar saati-Çift kurmalı, gonglu, anahtarı mevcuttur. Çalışmasında problem yok. Junghans garanti kuponu mevcut.

    TLSold
  • El yapımı tek kırma av tüfeği

    Lot No: 466

    Lot: 466

    El yapımı tek kırma av tüfeği

    TLSold
  • St. Dupont Laque de Chine çakmak

    Lot No: 467

    Lot: 467

    St. Dupont Laque de Chine çakmak

    TLSold
  • İçi dolu pul defteri-187 adet pul vardır.

    Lot No: 468

    Lot: 468

    İçi dolu pul defteri-187 adet pul vardır.

    TLSold
  • Türkçe Kaset Lotu- 71 adet. Tarkan, Kıraç, Kayahan, Kubat,Haluk Levent, Zara, Kargo, Teoman, Grup Yorum, Ahmet Kaya, Sadık Gürbüz vs...

    Lot No: 469

    Lot: 469

    Türkçe Kaset Lotu- 71 adet. Tarkan, Kıraç, Kayahan, Kubat,Haluk Levent, Zara, Kargo, Teoman, Grup Yorum, Ahmet Kaya, Sadık Gürbüz vs...

    TLSold
  • Osmanlı pazarı için yapılmış avrupa süt güğümü-Damgalı, boy: 42 cm, göbek çevresi: 61 cm, taban çapı: 13,5 cm

    Lot No: 470

    Lot: 470

    Osmanlı pazarı için yapılmış avrupa süt güğümü-Damgalı, boy: 42 cm, göbek çevresi: 61 cm, taban çapı: 13,5 cm

    TLSold
  • Dönem metal kutu-22 cm x 14 cm x 8,5 cm

    Lot No: 471

    Lot: 471

    Dönem metal kutu-22 cm x 14 cm x 8,5 cm

    TLSold
  • Petit Point Masa Saati-Made in Britain. Kusursuz çalışır vaziyette. Çap: 14 cm.

    Lot No: 472

    Lot: 472

    Petit Point Masa Saati-Made in Britain. Kusursuz çalışır vaziyette. Çap: 14 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Kafkas Kama-Boy: 61 cm, en: 4,5 cm

    Lot No: 473

    Lot: 473

    Osmanlı Kafkas Kama-Boy: 61 cm, en: 4,5 cm

    TLSold
  • Osmanlı pazarı için yapılmış avrupa süt güğümü-Damgasız. Boy: 37 cm, göbek: 54,5 cm, taban çap: 11,5 cm

    Lot No: 474

    Lot: 474

    Osmanlı pazarı için yapılmış avrupa süt güğümü-Damgasız. Boy: 37 cm, göbek: 54,5 cm, taban çap: 11,5 cm

    TLSold